Hygienteknik Sverige AB

Hygienteknik Sverige AB med huvudkontor i Västerås startades 1990 och har idag 53 anställda. Hygientekniks affärsidé är att tillhandahålla produkter för professionell städning med fokus på miljö, ergonomi och ekonomi.

Produkter/tjänster

Hygienteknik marknadsför och säljer ett komplett produktprogram av städvagnar och redskap med ergonomisk inriktning för den professionella städmarknaden samt levererar rengörings- och metodlösningar för professionella användare.

Vi förmedlar även kunskap och tillhandahåller utbildning för metodstädning. Hygienteknik erbjuder ett brett sortiment med över 5000 artiklar och vi ser kontinuerligt över vårt sortiment för att anpassa det efter våra kunders behov och önskemål.

Vi arbetar med våra egna varumärken (t.ex. Activa och MAX) och även andra varumärken som borgar för god kvalitet. Vi erbjuder kunden ekonomiska, miljömässiga och ergonomiskt goda alternativ av en kunnig och serviceinriktad personal.

Lokalt verkar Hygienteknik som en fullsortimentsgrossist inom städ, papper och maskiner. Kunderna finns inom den offentliga sektorn, handeln, industrin, städbolag samt fastighetsbolag.